luni, 30 decembrie 2013

La trecerea dintre ani


Privind în urmă, 2013 a fost un an cu bune şi rele, cu momente de fericire şi clipe de tristeţe, dar mai presupus de toate lucrurile acestea a fost un an în care mă pot considera privilegiat pentru că am avut şansa de a cunoaşte oameni deosebiţi şi am revăzut persoane dragi. 

Acum, la final, pot spune că păstrez amintirea unor momente plăcute, a unor discuţii interesante, care, cumva, vor reprezenta moştenirea pe care fiecare dintre noi o va lăsa în urma sa.

Poate că au rămas regrete, dar având şansa unui început nou cred că putem să trecem peste tot ceea ce a fost greşit sau peste momentele de îndoială. Dincolo de obstacole, cred că pe fiecare dintre noi ne aşteaptă şansa unui viitor mai bun şi posibilitatea de a cunoaşte tot ceea ce este mai frumos în lume.

Nu ştiu ce va urma în anul ce vine, dar sunt încrezător că lucrurile se pot şi se vor schimba în bine. Argumentele mele sunt cât se poate de simple, iar ele ţin de oamenii şi discuţiile pe care le-am avut până acum. 

Pentru că sunt mulţi cei care continuă să muncească cu cinste şi pentru care viaţa înseamnă altceva decât grija pentru binele individual, cred că, mai devreme sau mai târziu, oamenii de care vorbesc vor face ca lumea în care trăim să fie un loc mai bun şi mai suportabil pentru durerea celor aflaţi în suferinţă.

În aceste momente de sărbătoare, gândurile mele se îndreaptă spre cei care se află pe un pat de spital, către cei ce sunt în durere după pierderea unui om drag şi către cei singuri. Cunosc momentele de încercare ale vieţii, iar astăzi pot spune că şi în cele mai disperante clipe există speranţa că vor urma vremuri de linişte sufletească.

Închei prin a aduce mulţumiri acelora care vizitează acest blog, acelora care m-au încurajat să scriu şi celor care deşi sunt la distanţă, se află aproape de sufletul meu. Să ne auzim cu bine în 2014. La Mulţi Ani! 




3 comentarii:

  1. Doamne ajuta

    Cuvinte simple pentru cei care nu stiu sa priveasca dincolo de ele cu ochii inimi. Scri foare frumos .Te-ai gandit sa scrii o carte ....Un fel de note book...personal....?

    RăspundețiȘtergere