sâmbătă, 28 noiembrie 2009

De campanie (dupa turul 1)

Cateva scurte concluzii:

Pentru ca au ramas in competitia pentru alegerile prezidentiale din 2009, T.Basescu si M.Geoana, nu pot spune decat ca suntem pusi in situatia de alege raul cel mai mic, iar acela nu este actualul presedinte in functie. Cert pare ca trebuie sa incercam. Am incercat cinci ani de zile cu T.Basescu, iar acum n-avem prea multe scuze, ca sa nu incercam un alt tip de presedinte.

Rezultatul de 20,2% obtinut de catre C.Antonescu, candidatul PNL, la care si subsemnatul si-a adus contributia, in limitele unui voluntar, cred ca este unul bun, insa, nu a fost suficient, pentru a avea primul presedinte liberal in Romania. Cu toate acestea, scorul este promitator si permite astfel, un rol cheie in viitorul guvern si nu numai.


Desi erau unele previziuni de absenteism, castigul cel mai mare, dupa primul tur, consider ca a fost prezenta la vot. Imi reafirm parerea ca, pe langa influente, mai mult sau mai putin vizibile, depinde de noi, ceea ce vrem sa avem in Romania. Clasa politica de dupa '89 si liderii acesteia, au fost si raman, produsul societatii romanesti, rezultat din urma alegerilor noastre. Este greu de crezut ca printr-o simpla reformare, vor aparea politicieni responsabili, fara ca ei sa nu fie votati de catre un electorat pe masura.Ce-i drept, cuvantul "reformare" este unul des folosit, atat de catre cei ce detin puterea politica, cat si de cei care vor s-o obtina.
P.S.: Keri feat Butch-Valea Tatilor
Un film de vazut, Lions for Lambs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu